سلام...
- جا افتادن غذا وقتی مشخص میشه که بوی غذا توی خونه پیچیده باشه.
- اگر گوشت چربی نداشت، مقداری روغن زیتون به خورشت اضافه کنید(چند قاشق). به جای روغن زیتون روغن مایع هم میتوانید اضافه کنید.
- پوست و تخم لیمو امانی را که جدا کرده بودید بهترین چیز برای کاهش قندخون دیابتی ها است.
- آب غذا نباید زیاد باشد. اگر زیاد بود زیر آن را زیاد کنید تا آب بخار شود و بعد بگذارید جا بیفتد.
- اگر لوبیا و گوشت را با هم بپزید لوبیا بوی نامطبوع بعد از پخت خودش را به گوشت میدهد و گوشت دیگر خوشمزه نمیشود. مگر اینکه آن را سرخ کنید و سلامتی خود و خانواده را به خطر بیاندازید!!!
اما نکته مهم که نشانه سلامت و طیب بودن این غذا است:
- حتما کف و خون گوشت را بطریقی که گفته شد جدا کنید. در آزمایشگاه ها برای کشت میکروب از پنج چیز استفاده می کنند:
۱.آب گوشت ۲.خون ۳. آگار ۴. خون آگار ۵. شکلات!!!
یعنی شما گوشتی را که بدون جدا کردن کف و خون مصرف میکنید و سرخ میکنید تا خوشمزه شود، باعث پرورش میکرب و کمک به افزایش بیماریهایتان است!!!
راستی پخت این خورشت خوشمزه در حدود یک ساعت تا یک و نیم ساعت طول میکشد! شما میتونید بقیه وقتتون رو با خانوادۀ مهربانتان بگذرانید!
لذت ببرید از نعمتهای خدا در این ماه مبارک!